آموزش
1401/8/23 دوشنبهدریافت گزارش 423 سیستم گلستان
دریافت گزارش 423 سیستم گلستان

.

🟦گزارش 423 برای اطلاع از لیست دروس، برنامه کلاسی و تاریخ امتحانات پایان ترم پس از نهایی شدن انتخاب واحد فعال می گردد( با عنایت به نهایی شدن انتخاب واحد گزارش 101 یا گزارش نتیجه ثبت نام غیرفعال شده است) .

🟨 نکات مهم:

🟣 نکته1: کلیه گزارشات و منوها در صورت داشتن بدهی( شهریه متغیر ) غیرفعال شده و پس از واریز کامل شهریه به صورت خودکار فعال خواهد شد.
🔴 نکته2: ملاک قطعی تاریخ امتحانات پایان ترم نیمسال جاری گزارش 428 می باشد که حدود ده روز قبل از امتحانات فعال می گردد.
🟢نکته3: اسامی اساتید در گزارش 423 نمایش داده نمی شود؛ جهت مشاهده نام استاد مربوطه می بایست از طریق اطلاعات جامع دانشجو و کلیک بر روی ترم و درس مربوطه اقدام بفرمایید.
🟡نکته4: تا زمان پرداخت شهریه متغیر، امکانات سیستم گلستان در دسترس دانشجویان نخواهد بود و همچنین امکان ثبت نمره میان ترم نیز در این حالت برای اساتید امکان پذیر نخواهد بود لذا توصیه می گردد در اسرع وقت نسبت به پرداخت بدهی شهریه متغیر خود اقدام فرمایید.