آموزش
1400/7/7 چهارشنبهمدارک و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور
مدارک و نحوه ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان دانشگاه پیام نور

.

✅ ضمن عرض تبریک و با آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی دانشگاه پیام نور در سال تحصیلی 1401 - 1400، به اطلاع می‌رساند ثبت نام اولیه قبول شدگان این دوره به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزشی گلستان به آدرس reg.pnu.ac.ir از تاريخ 7 لغايت 12 مهر ماه انجام می پذیرد .

خلاصه مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان :
۱-آغاز ثبت نام، پذیرش غیرحضوری، ورود به سیستم گلستان و ارسال مدارک به صورت اینترنتی
۲-تحویل مدارک به صورت حضوری، تشکیل پرونده و  تایید شدن مدارک توسط کارشناس رشته
نکته: حتما اصل مدارک را به علاوه کپی های مورد نیاز به همراه داشته باشید
۳- ورود به سیستم گلستان با شماره دانشجویی
4-پرداخت شهریه ثابت
5-انتخاب واحد
6- واریز شهریه متغیر

❌ پذیرفته شدگان پس از ورود به سایت در مهلت اعلام شده و با مطالعه صفحه ورودی می‌توانند با استفاده از شناسه کاربری و گذرواژه (در صفحه اول سایت فوق‌الذکر در زمان ثبت نام اعلام می‌گردد) وارد سامانه آموزشی گلستان شوند.

🔰 شایان ذکر است، پذیرفته‌شدگان لازم است اسکن مدارک ذیل را در قالب JPG یا JPEG و با حجم هر عکس حداکثر ۲۵۰ کیلو بایت تهیه و در هنگام ثبت نام غیرحضوری بارگذاری نمایند

1️⃣ اصل صفحه اول و صفحه توضیحات شناسنامه
3️⃣ اصل کارت ملی ( پشت و رو )
3️⃣ عکس با زمینه روشن ( جهت مراجعه حضوری ۴ قطعه )
4️⃣ مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه ( ویژه آقایان )
📌 استفاده کنندگان از معافیت تحصیلی می بایست با مراجعه به دانشگاه و پر كردن فرم معافيت تحصيلي و تاييد دانشگاه و مراجعه به دفاتر پليس 10+ و صدور مجوز معافيت تحصيلي و تحويل آن به دانشگاه
5️⃣ مدرک دیپلم متوسطه نظام جدید (۶٫۳٫۳) یا دیپلم 4 ساله و یا دیپلم نظام سالی واحدی به همراه مدرک پیش دانشگاهی
6️⃣ تصویر رسید تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی (ثبت درخواست در https://emt.medu.ir و بارگذاری رسید در سامانه گلستان)
7⃣ اصل ریز نمرات تحصیلی

⚠️ حتما اصل مدارک را به علاوه کپی های مورد نیاز به همراه داشته باشید
⚠️ ضمنا خاطرنشان می گردد در راستای مراقبت از سلامتی دانشجویان عزیز، کلیه کلاس های دانشگاه بدلیل وجود بیماری کرونا تا اطلاع ثانوی بصورت مجازی و از طریق سرورهای استانی برگزار می گردد.